fbpx
Főoldal / Ajánlatok

ÜNNEPI PIHENÉS!

A Dunakanyar minden évszakban magában rejti az élményekkel teli utazás ígéretét!

Akiket a történelmi emlékek vonzanak, titkokat rejtő középkori királyi várak, parányi templomok és Magyarország legnagyobb bazilikája nyújt feledhetetlen élményt; mediterrán hangulatot idéző piciny, macskaköves utcákon és a Dunapart zöldövezetében tehetnek kellemes sétát a romantikus lelkületűek; az aktív pihenés kedvelői pedig a környező hegyekben élhetnek át szemet gyönyörködtető és vidám kalandokat.

Az ajánlat 2023.10.20-23, 2023.10.27.-11.05. (Őszi szünet) és 2023.12.26-2024.01.07 (Téli szünet, kivéve december 31) között megvalósuló foglalásokra érvényes.

 

 

Csomag tartalma (min.tartózkodás: 2 éjszaka):

 • Szállás Esztergom történelmi negyedében háromcsillagos egységeinkben (classic vagy superior szobákban)
 • Félpanziós ellátás széles választékú svédasztalos büféreggelivel és 2 fogásos felszolgált vacsorával az exkluzív Prímás Pince Étteremben, amely szállodáinktól 3-5 perc sétára található
 • Ingyenes internet hozzáférés (wifi) a szálloda egész területén
 • Térítésmentes parkolás zárt parkolóban

Ajándékok:

 1. 20% egyszeri kedvezmény a Prímás Pince Étterem A'la carte fogyasztásából és 10% kedvezmény a Rondella Kávézó fogyasztásból
 1. Minimum 3 éjszaka foglalása esetén ajándék fürdőbelépő + Üdvözlőital

Az idegenforgalmi adó külön fizetendő: 500 Ft/személy/éjszaka (18 éves kor felett).

Vadászbál
Család

Kötbérfizetési és lemondási feltételek:

 • A Vendégnek a Szolgáltató által küldött visszaigazolás megküldéséig szállás-szolgáltatás kötbérmentes lemondására van lehetősége.
 • Előlegként a foglalás összértékének 50 %-át kérjük előre utalni, a visszaigazolást követő 7 napon belül.
 • A Vendég a Szolgáltató visszaigazolását megküldését követően az érkezés dátumát legalább 14 nappal a foglalásának kötbérmentes lemondására jogosult.
 • A Vendég a Szolgáltató visszaigazolásának megküldését követően az érkezés dátumát megelőző 13-7 nap között foglalását, az előleg értékének 50 %-ának megfelelő mértékű kötbér ellenében módosíthatja vagy mondhatja le.
 • A Vendég a Szolgáltató visszaigazolásának megküldését követően az érkezés dátumát megelőző 6 napon belül, az előleg értékének 100 %-ának megfelelő mértékű kötbér ellenében módosíthatja vagy mondhatja le.
 • A Szolgáltatót a Vendég az érkezést megelőző 24. órán belül, vagy No Show (távolmaradása) esetén az előleg összértékének 100%-ának megfelelő összegű kötbér illeti meg.
Hotel Adalbert LogoPrímás Pince LogoSzent Adalbert Központ Logo