AJÁNLATOK

Főoldal / AjánlatokCsomagajánlataink

Változatos csomagajánlataink között reméljük, megtalálja az Önnek megfelelőt. Akár családi üdülést, szezonális kirándulást, ünnepi kiruccanást vagy romantikus hétvégét tervez, garantáljuk, hogy izgalmas és pihentető időtöltést biztosítunk, kedvező áron.

HÉTKÖZNAPI PLUSZ

Hétköznapi plusz csomagunk keretében a kényelem, gasztronómia, PLUSZ a wellness és az aktív pihenés harmonikus egyvelegét kínálva biztosítunk teljes kikapcsolódást Vendégeink számára, mellyel a Hotel Adalbert különleges színfoltként jelenik meg Esztergom szálláshely-kínálatának palettáján.

ESZTERGOM VÁR!

10.900 Ft/fő/éjszakától

Nyugodt, biztonságos, kellemes helyet keres egy tartalommal teli kikapcsolódáshoz?

A mozgalmas nyári napok után a hűvösebb időben is hangulatos, magával ragadó esztergomi miliő és a szállodáinktól szinte karnyújtásnyira lévő Várhegy és a Duna festői környezete garantáltan megszépíti a feltöltődésre szánt napokat. Pihenjen, lazítson, töltődjön fel nálunk!

PÁROS AJÁNLAT

13.600.-Ft/fő/éjszakától

Ha egy csendes, nyugodt, romantikus kikapcsolódásra vágynak, ahol kivételes, rejtett kincsekre bukkanhatnak, nem is lehetnének ennél jobb helyen!

ÜNNEPI PIHENÉS CSOMAG

13.900.-Ft/fő/éjszakától

A Dunakanyar minden évszakban magában rejti az élményekkel teli utazás ígéretét!

SZILVESZTERI ADALBERT CSOMAG

19.900.-Ft/fő/éjszakától

A Hotel Adalbertnek 2020 utolsó és 2021 első napjaira is van egy parádés ajánlata Vendégei számára!

SZÉCHENYI PIHENŐ (SZÉP) KÁRTYA

A munkavállalók kikapcsolódását segítő és hazánk belföldi turizmusát élénkítő Széchenyi Pihenő Kártyák egyre növekvő népszerűségnek örvend. Használja ki Ön is ezt a páratlan lehetőséget és rendezze szállodai számláját SZÉP kártyával!

Szállodáinkban minden (OTP, MKB, K&H) típusú SZÉP kártyát elfogadunk. Szállás igénybevétele esetén a kapcsolódó szolgáltatások (félpanzió, ital- és étel fogyasztás lobby bárunkban) kifizetése bármelyik zsebből kiegyenlíthető.

(Kérjük foglaláskor vegye figyelembe, hogy a SZÉP kártya szabályzat értelmében a számlának a kártyatulajdonos nevére kell szólnia és a számlán a kártyatulajdonos aláírásának kell szerepelnie. Abban az esetben, ha nem a kártyatulajdonos veszi igénybe szolgáltatásainkat, javasoljuk az érkezést megelőzően a kibocsátó pénzintézetnél társkártya igénylését.)

Ne hagyja veszni SZÉP kártya egyenlegét!

Vásároljon Ajándékutalványt most, foglalja le szállását később!

AJÁNDÉKUTALVÁNYOK MINDEN ALKALOMRA

Lepje meg szeretteit egy különleges ajándékkal! Legyen szó születésnapról, évfordulóról, karácsonyról vagy egyéb ünnepi alkalomról, az ajándékutalvány minden alkalomra kiváló választás.
Válasszon csomagajánlatainkból vagy kérjen értékalapú ajándékutalványt! Igény esetén utalványainkat akár egyéni kívánságok alapján, névre szólóan is összeállítjuk, hogy igazán egyedi legyen a meglepetés.

ZARÁNDOKCSOPORT AJÁNLAT

Az Esztergom-Máriagyűd közötti 428 km hosszú Magyar Zarándokút kiinduló állomása. 18, 20, 22 ágyas hálótermeink a Szent Adalbert Rendezvényközpontban találhatók.
2.500 Ft / fő / éj + IFA

OSZTÁLYKIRÁNDULÁS, DIÁKCSOPORT AJÁNLAT

5.400 Ft/fő/éj ártól

Az ajánlat 20 fő fölötti létszámú csoportokra érvényes. A csomagok tartalmazzák az ágyneműhasználatot! Az osztálykirándulós csomagok csak étkezéssel foglalhatók!